Vaste zoldertrappen op maat

Vaste zoldertrap laten maken?

Vaste zoldertrappen geven meerwaarde aan woningen!

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een vaste zoldertrap? Niet alleen is een vaste trap een stuk handiger dan bijvoorbeeld een vlizotrap, deze levert bij verkoop van uw woning ook een behoorlijke meerwaarde op. Afhankelijk van de regio waarin u woont kunnen vaste zoldertrappen zorgen voor een meerwaarde oplopend tot wel €20.000. Informeer bij uw lokale makelaar voor een indicatie. In onze showroom in Wijk bij Duurstede laten we u graag zien wat voor zoldertrappen we bij u kunnen leveren en plaatsen!

Stap voor stap naar een offerte voor een vaste zoldertrap

In een zorgvuldig uiteengezet stappenplan voor een offerte kunt u zelf tot op de millimeter nauwkeurig aangeven welke maten er zijn vereist voor uw vaste zoldertrap op maat. Daarnaast kunt u diverse keuzes maken in draairichting, sparing, met of zonder stootborden en de houtsoort. Trappenbedrijf heeft een zeer ruim assortiment aan houtsoorten zoals Grenen, Beuken, Essen, Eiken, Mahonie, Berken en Esdoorn hout. Al het gebruikte hout beschikt over het FSC keurmerk wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring

De specialisten van Trappenbedrijf beschikken over ruim 25 jaar aan kennis en ervaring als het gaat om het leveren en plaatsen van vaste zoldertrappen. Dit doen we inmiddels op internationaal niveau aan particulieren, ZZP’ers en kleine ondernemers in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. En mede dankzij onze sterke dienstverlening en prettige samenwerking met fabrikanten als Sogem en Arke kunnen we alles, altijd aan iedereen leveren. Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? We staan u graag te woord via 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd