Houten trapleuning op maat

Houten trapleuningen op maat laten maken?

Wij zijn sterk in het leveren en plaatsen van prachtige trapleuningen van hout

Wilt u een houten trapleuning op maat laten maken? Trappenbedrijf heeft een prachtige collectie aan houten trapleuningen. Zo bieden wij onder andere ronde en rechthoekige leuningen en leuningen met een sleutelgat profiel of een afgeronde bovenzijde. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor prachtig vormgegeven balustrades, rechthoekig geprofileerd, met gedraaide balusters of met ronde uiteinden. Wilt u deze graag in het echt bekijken? Kom langs en bezoek onze showroom in Wijk bij Duurstede!

De voordelen van een trapleuning op maat van hout via Trappenbedrijf

Trappenbedrijf levert maatwerk. Altijd. En nauwkeurig tot op de millimeter. Daarnaast beschikken we over een gigantisch aanbod aan trapleuningen, zodat er altijd wat van uw gading bij is. Bovendien is bij Trappenbedrijf een trapleuning van hout altijd voorzien van het FSC keurmerk. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Natuurlijk worden deze leuningen bij u geleverd en geplaatst door een deskundig vakspecialist.

Levering in Nederland, Vlaanderen en Duitsland

Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring binnen het vak op ons conto, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Wij leveren onze op maat gemaakte trappen, trapleuningen en balustrades in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. En mede door onze solide samenwerking met fabrikanten als Arke en Sogem leveren we alles, altijd aan iedereen. Trappenbedrijf komt dan ook altijd zijn afspraken na. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van trapleuningen op maat? Neem dan contact op en bel met 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd