Vaste trap trappen op maat

Een vaste trap op maat laten maken?

Trappenbedrijf levert en plaatst trappen op maat op deskundige wijze!

Bent u bezig met een verbouwing of bent u net verhuisd? En wilt u graag een nieuwe vaste trap? Wij leveren en plaatsen vaste trappen op maat, zowel naar de eerste verdieping als naar de zolder. Naast levering en plaatsing verzorgen wij eventueel ook het maken van een trappegat in houten vloeren. Voor beton zagen verwijzen u graag naar onze collega’s. En wist u dat het plaatsen van een vaste trap naar uw zonder l een aanzienlijke meerwaarde voor uw huis oplevert die wel tot €20.000 kan oplopen! Vraag ernaar bij een makelaar bij u in de buurt. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Trappen op maat in diverse houtsoorten

Trappenbedrijf levert trappen in diverse houtsoorten. Zo kunnen wij voor u een vaste trap op maat maken van bijvoorbeeld Grenen, Beuken, Mahonie, Eiken, Berken, Essen en Esdoorn hout. Natuurlijk is uw keus hierin volledig afhankelijk van uw eigen smaak en inrichting. U bent ongetwijfeld benieuwd naar de prijs van een vaste trap. Wanneer u gebruikt maakt van ons online offerte formulier wordt u stap voor stap uitgelegd in de te maken keuzes. Hierdoor wordt het helder en transparant hoe we tot een bepaalde prijs komen.

Een team van specialisten

Wij werken uitsluitend met specialisten die over jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van trappen beschikken en hebben een zeer prettige samenwerking met diverse fabrikanten zoals Arke en Sogem. Daarom leveren wij alles, altijd aan iedereen en komen we onze afspraken altijd na. Trappenbedrijf heeft dan ook een lange lijst van tevreden klanten, bestaande uit particulieren, ZZP’ers en kleine aannemers. Heeft nog vragen over onze producten en dienstverlening. We staan u graag telefonisch te woord op 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd