Trappen op maat Groningen

Een trap voor uw woning of bedrijfspand in Groningen laten maken

Trappenbedrijf levert maatwerk trappen

Zit u midden in een verbouwing of bent u onlangs verhuisd naar Groningen? Zoekt u naar een nieuwe vaste trap? Wij zijn in staat om vaste trappen op maat te leveren en te plaatsen, zowel normale trappen als een zoldertrap. Wij verzorgen naast de levering en plaatsing eventueel ook het maken van een trapgat in houten vloeren. Wist u dat het plaatsen van een vaste trap een aanzienlijke meerwaarde voor uw huis oplevert die wel tot 20.000 euro kan oplopen? Vraag hierover bij een makelaar bij u in de buurt. Ook kunnen wij een maatwerk trap voor u laten maken. Wilt u ons aanbod bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Laat een passende (zolder-)trap maken voor uw pand in Groningen

Trappenbedrijf heeft een assortiment trappen in diverse houtsoorten. Zo kunnen wij voor uw pand in Groningen een vaste trap op maat laten maken van bijvoorbeeld Grenen, Beuken, Mahonie, Eiken, Berken, Essen en Esdoorn hout. Vanzelfsprekend is uw keuze hierin volledig afhankelijk van uw eigen smaak en inrichting. U wilt ongetwijfeld meer weten over de prijs van een vaste trap. Maakt u gebruik van ons online offerte formulier dan worden de te maken stappen aan u uitgelegd in de te maken keuzes. Het wordt hierdoor helder en transparant hoe we tot een bepaalde prijs komen.

Een team van specialisten

Door uitsluitend met specialisten die over jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van trappen beschikken te werken hebben wij een zeer prettige samenwerking met verschillende fabrikanten zoals Arke en Sogem. Om die reden leveren wij alles, altijd aan iedereen en komen we onze afspraken altijd na. Trappenbedrijf is dan ook trots op een lange lijst van tevreden klanten, bestaande uit particulieren, ZZPers en kleine aannemers. Als u nog vragen heeft over onze producten en dienstverlening dan staan wij u graag telefonisch te woord op 0343-592770 en per e-mail via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd