Houten trappen op maat maken

Houten trappen zelf maken?

Trappenbedrijf levert ook zelf te installeren bouwpakket trappen!

Bent u zelf technisch aangelegd en kunt u uw houten trappen ook zelf maken? Dan heeft Trappenbedrijf ook speciale bouwpakket trappen voor u. Deze worden als complete kit van losse onderdelen met handleiding aan u geleverd. Wij bieden deze trappen zowel in RVS staal als in hout. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere Mahonie, Grenen, Esdoorn, Eiken, Berken en Beuken. Wilt u graag weten hoe een dergelijk bouwpakket eruit ziet? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Bouwpakket trappen kiezen of laten plaatsen?

Houten trappen maken is een behoorlijk zware en tijdrovende klus die zeer nauwkeurig dient te worden uitgevoerd. Met een technische achtergrond (bijvoorbeeld timmerman) en met enige assistentie is deze klus zeker te klaren. Wij adviseren u graag over deze keus. Natuurlijk kunnen wij de plaatsing van uw trap ook zelf uitvoeren. Trappenbedrijf werkt met gespecialiseerde vaklui met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring binnen dit vakgebied.

Volledig naar wens

Voor welke manier van plaatsen u ook kiest, het is belangrijk dat het eindresultaat volledig naar wens is. Ons team plaatst zeer nauwkeurig. Tot op de millimeter. We mogen dan ook terugkijken op een lange lijst van tevreden klanten. Niet in de laatste plaats omdat we een prettige samenwerking met fabrikanten als Arke en Sogem hebben en we onze afspraken altijd nakomen. Hierdoor leveren we alles, altijd aan iedereen. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten, dan kunt u ons bellen op 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd