Trapleuning op maat

Trapleuning nodig?

Wij zijn dé specialist in op maat gemaakte trappen, leuningen en balustrades

Trappenbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte trappen, bouwpakkettrappen, doe-het-zelf-trappen, leuningen en balustrades. Voor een prachtige trapleuning bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan op maat gemaakte houten, RVS en smeedijzeren trapleuningen voor elke trap. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Kom dan een kijkje nemen bij onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Waarom een trapleuning bij Trappenbedrijf?

Nou, om mee te beginnen hebben de specialisten van Trappenbedrijf 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van trappen, trapleuningen en balustrades. We leveren zelfs maatwerk tot op de millimeter. Uiteraard tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast werken we uitsluitend met houten producten die over het FSC keurmerk beschikken. Dat betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien vindt u bij ons altijd een trapleuning die bij uw interieur past. Van modern tot klassiek.

Trappenbedrijf is daadkracht!

Dankzij een uitstekende samenwerking met diverse fabrikanten zoals Sogem en Arke leveren wij altijd, alles aan iedereen. En omdat we onze afspraken altijd nakomen, doen we inmiddels prima zaken met zowel particulieren als ZZP’ers en kleine aannemers in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Heeft u ook interesse in een schitterende trapleuning op maat? Kijk dan snel op onze website of neem contact op door te bellen met 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd