Arke trappen uit Italië

Arke trappen voor binnen en buiten.

Wij leveren van uit Wijk Bij Duurstede door heel Nederland en een groot gedeelte van België.

Neem voor de juiste maten contact met ons op via offerte aanvraag of Tel: +31343592770

CIVIK ZINK BUITEN TRAP 120 140 en 160cm

Buiten trap civik zink

De spiltrap voor buiten die functionaliteit en stevigheid aan de zekerheid van een lange levensduur koppelt. Het hele metalen gedeelte is beschermd door een zinkbad waardoor het gekenmerkt wordt als een exclusief product voor buiten. De handregel is in zwart PVC. De schroeven zijn in roestvrij staal. De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in, wordt bepaald op het moment van de plaatsing. De diameter is 120cm. De trap heeft een regelbare hoogte tussen 252 en 305 cm. Om de maat van de optrede te berekenen, kijkt u in de montage-instructies of raadpleegt u het verkooppersoneel. Door een of meerdere bijkomende extra trede en paal te kopen, komt de traphoogte maximaal op 376 cm. Deze trappen zijn geschikt om naar een balkon of dakterras te plaatsen.

De Kloè spiraaltrap

Kloe wenteltrap

wordt uitgevoerd in de kleuren van het staal, zwart (RAL 9017) wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) te combineren met massieve treden in licht (naturel) of donker beukenhout. De handregel met houteffect is in PVC met een aluminiumkern en is verkrijgbaar in een lichte of donkere kleur, afgestemd op de tint van de trede. De trapleuning bestaat uit gelakte stalen tussenbalusters en inox kabeltjes die evenwijdig met de handregel lopen. De afwerkingen zijn in het zwart bij de zwarte trap en in het grijs bij de grijze en witte trappen.Kloè heeft een regelbare hoogte tussen 253 en 306 cm. Door enkele bijkomende produkten te kopen, komt de traphoogte tot op 377 cm.

KLAN spiraaltrap

Klan wenteltrap met bordes

wordt uitgevoerd door de kleuren van het staal, zwart (RAL 9017) wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) te combineren met massieve treden in licht (naturel) of donker beukenhout. De handregel met houteffect is in aluminium en PVC en is verkrijgbaar in een lichte of donkere kleur, afgestemd op de tint van de trede. De afwerkingen zijn in het zwart bij trappen in zwart staal, altijd grijs bij trappen in grijs of wit staal. De trap beschikt over een trapbordes dat bij montage toelaat om hem in openingen van alle mogelijke vormen en afmetingen te plaatsen. De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in, wordt bepaald op het moment van de plaatsing. De trap KLAN is verkrijgbaar in drie diameters: 120, 140 en 160 cm met een regelbare hoogte van 253 tot 306 cm. Door enkele bijkomende artikels aan te kopen kunt u een regelbare hoogte bekomen tussen minimaal 210 cm en maximaal 377 cm. De bijkomende balusterleuning van 120 cm wordt op aanvraag geleverd.

CIVIK wenteltrap

Civik arke trap

wordt uitgevoerd in geperst en geplastificeerd staal: zwart (RAL 9017), wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006).De handregel in aluminium en polyurethaan is zwart, net zoals de antislip- en antislijtage bekleding van de treden. De trap beschikt over een trapbordes dat toelaat om hem in trapgaten van alle mogelijke vormen en afmetingen te plaatsen. De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in, wordt op het moment van de plaatsing bepaald. De diameter is 120 cm. De trap heeft een regelbare hoogte tussen 252 en 305 cm. Deze trappen kunnen op elkaar worden geplaatst. Om de maat van de optrede te berekenen, kijkt u in de montage-instructies of vraagt u raad aan het verkooppersoneel. Door een of meerdere bijkomende trede te kopen, kan de traphoogte tot 376 cm worden verhoogd. Bij besteling graag de kleur door geven. Extra trap leuning = extra Civik handregel. Kleur van de trap staat op wit.

KYA steek trap

Kya stapel trap

is een trap die bij uitstek geschikt is voor de kleinste ruimten. Hij wordt uitgevoerd met gelakte stalen steunen in zwart (RAL 9017), wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) en afgewerkt in zwart voor de zwarte trap en in grijs voor de grijze en witte trappen.
Hij heeft massieve beukenhouten treden in een lichte (naturel) of donkere tint die mooi geprofileerd en zigzag geplaatst zijn. Hij biedt maximaal comfort en neemt minimaal ruimte in. De trapleuning bestaat uit gelakte stalen tussenbalusters en inox kabeltjes die gelijklopen met de handregel. De handregel met houteffect is in PVC met een aluminiumkern en is verkrijgbaar in een lichte of donkere kleur, afgestemd op de tint van de trede. KYA heeft een regelbare hoogte tussen 228 en 282 cm. Door enkele bijkomende produkten te kopen, komt de traphoogte tot maximaal 329 cm. De trap omvat een trapleuningkant. Optie 2de kant leuning voor 12 trede.

Kompact trap met kwart

Kompact trap met kwart

Komoda eigentijdse trap

Komoda design trap

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd