Stalen spiltrap

Interesse in een spiltrap?

Trappenbedrijf biedt zowel de stalen als de houten variant!

Wanneer u interesse heeft in een stalen spiltrap of houten spiltrap, bent u bij Trappenbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in het leveren van trappen op maat, bouwpakkettrappen, doe-het-zelf-trappen en leuningen en balustrades. U kunt bij ons terecht voor deze zogenaamde wenteltrappen die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Bent u zojuist verhuisd of bent u bezig met een verbouwing? Kom dan eens rustig een kijkje nemen in onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Een stalen spiltrap geeft een elegant karakter aan uw huiskamer

Trappenbedrijf heeft diverse stalen spiltrappen te koop die u zelf naar eigen wens volledig aanpassen. Zo is er de mogelijkheid om een paal te centreren in de trap, de doorsnede van de trap aan te passen, extra treden toe te voegen en natuurlijk de kleur van de trap aan te passen. Natuurlijk volledig veilig door middel van antislip of antislijtagebekleding van de treden. Wij kunnen deze spiltrap deskundig voor u plaatsen, maar natuurlijk kunt u de plaatsing desgewenst ook zelf uitvoeren.

Wij leveren alles, altijd aan iedereen

Wij werken met een team van specialisten met jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van trappen, leuningen en balustrades. Tevens hebben we een uitstekende samenwerking met fabrikanten als Sogem en Arke. Hierdoor komen wij altijd onze afspraken na en leveren we alles, altijd aan iedereen. We beschikken niet voor niets over een lange lijst van tevreden klanten. Bent u particulier, ZZP’er of kleine aannemer en wilt u graag meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact op via 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd