Trap prijs op maat

Benieuwd naar de kosten van een trap?

Trappenbedrijf verkoopt trappen op maat tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Wij zijn dé specialist in levering van trappen op maat, bouwpakkettrappen, doe-het-zelf-trappen, balustrades en leuningen. Al vanaf zeer geringe kosten kunnen wij een trap op maat leveren en daarnaast heeft u al een vaste trap voor een zeer mooie prijs, namelijk vanaf €75,- Bent u dus net verhuisd of bent u aan het verbouwen? Koop dan een trap bij Trappenbedrijf. Naast maatwerk leveren wij klant-en-klare trappen van topmerken als Sogem en Arke. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Een prachtig nieuwe trap voor een zeer verrassende prijs!

Voor de kosten hoeft u de aanschaf van een nieuwe trap niet te laten. Want u heeft al een trap op maat vanaf €680,- En daarvoor ontvangt u maatwerk tot op de millimeter, een hoogwaardig houten product dat uitsluitend van FSC hout (afkomstig uit verantwoord beheerde bossen) is gefabriceerd en de keus uit verschillende houtsoorten zoals Vuren, Grenen, Mahonie, Essen, Esdoorn, Eiken en nog veel meer. Natuurlijk doen we graag een vrijblijvende prijsopgave op basis van uw specifieke wensen en afmetingen.

Zo goed en zo snel mogelijk!

Trappenbedrijf werkt uitsluitend met specialisten die jarenlange ervaring hebben in het leveren en plaatsen van trappen, trapleuningen en balustrades. Daarnaast hebben we een uitstekende samenwerking met diverse fabrikanten. Zodoende kunnen we altijd onze afspraken nakomen en leveren we altijd, alles aan iedereen. Daarom hebben we inmiddels een lange lijst van tevreden klanten, waaronder particulieren ZZP’ers en kleine aannemers. Wilt u zich graag laten informeren over de kosten voor uw trap? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en bel met 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd