Beuken trap op maat

Beuken trap of beuken panelen gezocht? 38 mm dicht

Trappenbedrijf levert massieve, hoogwaardige beuken panelen voor trappen!

Bent u op zoek naar een beuken trap met beuken stootborden? Dan bent u bij Trappenbedrijf aan het juiste adres. Wij leveren massieve, hoogwaardige beuken trappen. Geen MDF spaanplaat of plakplastic dus. Onze beuken trappen zijn verkrijgbaar in onder andere beuken trede en vuren spillen en bomen, dit is een stuk goedkoper en heel mooie. Wilt u voorbeelden komen bekijken? Dat kan in onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Beuken panelen voor uw beuken houten trap

Wanneer u een prachtige, beuken trap op maat bij ons koopt, kunt u deze volledig naar eigen wens inrichten. Daarbij is het ook mogelijk om uw trap volledig af te dichten met onze beuken stootborden. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste maat voor deze panelen. Wanneer uw de maten voor uw trap heeft opgegeven is het voor ons een koud kunstje om te berekenen hoeveel panelen u nodig heeft. Trappenbedrijf kan de trap vakkundig in uw huis plaatsen.

Sterk in Maatwerk

Onze kracht zit in het leveren van producten die volledig naar eigen wens zijn en zeer vakkundig worden gemonteerd door vakspecialisten met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast hebben we een prettige samenwerking met diverse fabrikanten zoals Arke en Sogem en leveren we alles, altijd aan iedereen. Daardoor komen we onze afspraken altijd na. Heeft u nog vragen opmerkingen of suggesties? Dan kunt u ons telefonisch benaderen op 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd