houten trap voor een scherpe prijs

Houten trap voor een scherpe prijs?

Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor houten trappen op maat!

Zoekt u houten trappen tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij Maatkracht echt aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen houten trappen op maat tegen aantrekkelijke prijzen. Zo heeft u al een houten trap op maat voor € 770 (ex. BTW)! Onze trappen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten van prachtig FSC hout, zoals Beuken, Berken, Eiken, Esdoorn, Grenen en Mahonie. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom onze ruime collectie dan bekijken in onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Prijzen voor houten trappen bepalen we zo

Op onze website hebben we een zeer handige tool voor het bepalen van de prijs voor uw houten trap. Hierbij kunt u zelf de afmetingen invoeren die benodigd zijn voor een zorgvuldig opgestelde offerte. Verschillende variabelen zijn daarbij van belang, zoals het type trap, de draairichting van de trap, de houtsoort die u kiest en het hekwerk, de balustrade en de trapleuning die u wilt gebruiken. Kijk zelf en creëer zo dè houten trap voor een mooie prijs.

Tevreden klanten

Wij houden van tevreden klanten. Daarom doen we er alles aan om een hoogwaardig product af te leveren. Dit doen we door altijd maatwerk te bieden, zodat een product volledig naar wens is. Dit doen we zeer zorgvuldig en nauwkeurig tot op de millimeter te plaatsen. Wij werken uitsluitend met vakspecialisten met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring met in het leveren en plaatsen van trappen. Bovendien hebben we een prettige samenwerking met fabrikanten zoals Sogem en Arke, waardoor we alles, altijd aan iedereen kunnen leveren. Zowel aan particulieren als aan ZZPers en kleine aannemers. Meer weten? Bel dan met 0343 - 592 770 of te mailen via het contact formulier!


Interessant? Deel deze pagina

Trappenwinkel
beuken trap met rvs leuning

U kunt hier supersnel een trap op maat samen stellen en deze trap offerte gelijk in uw mailbox ontvangen. Wachten op een offerte is bij ons verleden tijd