Maatkracht

0343-592770

Home » Trappen Rotterdam Bel nu » 0343 - 592 770

Wilt u een trap voor uw woning of bedrijfspand in Rotterdam laten maken?

Maatkracht zorgt altijd voor maatwerk trappen

Bent u bezig met een verbouwing of bent u onlangs verhuisd naar Rotterdam? Wilt u graag een nieuwe vaste trap kopen? Maatkracht is in staat om vaste trappen op maat te leveren en te plaatsen, van normale trappen tot een zoldertrap. Naast de levering en plaatsing verzorgen wij eventueel ook het maken van een trapgat in uw houten vloeren. Was u er van bewust dat het plaatsen van een vaste trap een aanzienlijke meerwaarde voor uw huis oplevert. Deze kan oplopen tot wel 20.000 euro? U kunt hiervoor bij een makelaar bij u in de buurt meer informatie opvragen. Ook is het mogelijk om een maatwerk trap voor u te laten maken. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Aarzel dan niet om een bezoek aan onze showroom in Wijk bij Duurstede te brengen!

Laat een passende (zolder-)trap maken voor uw pand in Rotterdam

Maatkracht beschikt over een assortiment trappen in diverse houtsoorten. Op die manier kunnen wij voor uw pand in Rotterdam een vaste trap op maat laten maken van bijvoorbeeld Grenen, Beuken, Mahonie, Eiken, Berken, Essen en Esdoorn hout. Natuurlijk is uw keuze hierin volledig leidend aan de hand van uw eigen smaak en inrichting. Als u meer wilt weten over de prijs van een vaste trap dan maakt u gebruik van ons online offerte formulier . Wij zullen de te maken stappen aan u uitleggen en de te maken keuzes. Hierdoor wordt het helder en transparant hoe we tot een bepaalde prijs komen.

Een team van specialisten

Wij werken uitsluitend met specialisten die over jarenlange ervaring beschikken met betrekking tot het leveren en plaatsen van trappen. Hierdoor hebben wij een zeer prettige samenwerking met verschillende fabrikanten zoals Arke en Sogem. Zo kunnen wij alles leveren, altijd aan iedereen en komen we onze afspraken altijd na. Maatkracht is daarom trots op een lange lijst van tevreden klanten, bestaande uit particulieren, ZZPers en kleine aannemers. Heeft u nog vragen over onze producten en dienstverlening dan staan wij u graag telefonisch te woord op 0343-592770 en per e-mail via info@maatkracht.nl!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Trapleuning - Trap prijs - Houten trappen maken - Stalen buitentrap - Stalen spiltrap - Houten trap - Zoldertrappen - Vaste trap, trappen op maat - Houten trapleuning - Beuken trap - Trappen Amsterdam - Trap op maat Amsterdam - Trappen Rotterdam - Trap op maat Rotterdam - Beuken trap - Trappen Den Haag - Trap op maat Den Haag - Trappen Utrecht - Trap op maat Utrecht - Trappen Eindhoven - Trap op maat Eindhoven - Trappen Enschede - Trap op maat Enschede - Trappen Tilburg - Trap op maat Tilburg - Trappen Groningen - Trap op maat Groningen - Trappen Almere - Trap op maat Almere - Trappen Breda - Trap op maat Breda - Trappen Nijmegen - Trap op maat Nijmegen - Trappen Maastricht - Trap op maat Maastricht