Maatkracht

0343-592770

Home » Trappen Amsterdam Bel nu » 0343 - 592 770

Een trap voor uw woning of bedrijfspand in Amsterdam laten maken

Maatkracht levert maatwerk trappen

Zit u midden in een verbouwing of bent u onlangs verhuisd naar Amsterdam? Zoekt u naar een nieuwe vaste trap? Wij zijn in staat om vaste trappen op maat te leveren en te plaatsen, zowel normale trappen als een zoldertrap. Wij verzorgen naast de levering en plaatsing eventueel ook het maken van een trapgat in houten vloeren. Wist u dat het plaatsen van een vaste trap een aanzienlijke meerwaarde voor uw huis oplevert die wel tot 20.000 euro kan oplopen? Vraag hierover bij een makelaar bij u in de buurt. Ook kunnen wij een maatwerk trap voor u laten maken. Wilt u ons aanbod bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wijk bij Duurstede!

Laat een passende (zolder-)trap maken voor uw pand in Amsterdam

Maatkracht heeft een assortiment trappen in diverse houtsoorten. Zo kunnen wij voor uw pand in Amsterdam een vaste trap op maat laten maken van bijvoorbeeld Grenen, Beuken, Mahonie, Eiken, Berken, Essen en Esdoorn hout. Vanzelfsprekend is uw keuze hierin volledig afhankelijk van uw eigen smaak en inrichting. U wilt ongetwijfeld meer weten over de prijs van een vaste trap. Maakt u gebruik van ons online offerte formulier dan worden de te maken stappen aan u uitgelegd in de te maken keuzes. Het wordt hierdoor helder en transparant hoe we tot een bepaalde prijs komen.

Een team van specialisten

Door uitsluitend met specialisten die over jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van trappen beschikken te werken hebben wij een zeer prettige samenwerking met verschillende fabrikanten zoals Arke en Sogem. Om die reden leveren wij alles, altijd aan iedereen en komen we onze afspraken altijd na. Maatkracht is dan ook trots op een lange lijst van tevreden klanten, bestaande uit particulieren, ZZPers en kleine aannemers. Als u nog vragen heeft over onze producten en dienstverlening dan staan wij u graag telefonisch te woord op 0343-592770 en per e-mail via info@maatkracht.nl!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Trapleuning - Trap prijs - Houten trappen maken - Stalen buitentrap - Stalen spiltrap - Houten trap - Zoldertrappen - Vaste trap, trappen op maat - Houten trapleuning - Beuken trap - Trappen Amsterdam - Trap op maat Amsterdam - Trappen Rotterdam - Trap op maat Rotterdam - Beuken trap - Trappen Den Haag - Trap op maat Den Haag - Trappen Utrecht - Trap op maat Utrecht - Trappen Eindhoven - Trap op maat Eindhoven - Trappen Enschede - Trap op maat Enschede - Trappen Tilburg - Trap op maat Tilburg - Trappen Groningen - Trap op maat Groningen - Trappen Almere - Trap op maat Almere - Trappen Breda - Trap op maat Breda - Trappen Nijmegen - Trap op maat Nijmegen - Trappen Maastricht - Trap op maat Maastricht